Afspraak annuleren

Afspraken dienen minstens 2 uur op voorhand geannuleerd te worden. Dit kan enkel telefonisch of via ons online afsprakensysteem.
Afspraken worden niet geannuleerd via mail, dit kunnen we door de drukte in de praktijk niet altijd op tijd nalezen.
Hier vind je een handleiding over het verwijderen van een afspraak.


 

 

Beste patiënten

De laatste tijd stellen we vast dat meer en meer mensen niet aanwezig zijn op hun afspraak. Tegelijkertijd wordt het door de drukte moeilijker om een afspraak te maken waardoor ergernis ontstaat bij zowel de patiënten als de artsen. 
Daarom willen we met aandrang vragen om aanwezig te zijn op je afspraak (minimum 5 minuten voor het begin van de afspraak). Mogen we vragen om tijdig te annuleren (minstens 2 uur voor aanvang van de afspraak) indien je door omstandigheden niet aanwezig kan zijn. 
Zo niet, zullen we genoodzaakt zijn een administratieve vergoeding van 20 euro te vragen bij het niet nakomen van je afspraak. 

De artsen van team Ygeia

Openingsuren secretariaat

Voor het vastleggen van consultaties, huisbezoeken en het aanvragen van voorschriften, dien je contact op te nemen met het secretariaat elke voormiddag tussen 8u en 12u. Wens je de arts te spreken? Dit kan iedere middag tussen 12u en 12u30. Voor …

Lees verder

Huisartsenwachtpost Noord Limburg

In de weekenden en op feestdagen kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Ze werken enkel met afspraken, dus je dient altijd eerst contact te nemen met het nummer 011 60 40 60.De wachtarts helpt u verder tot na het weekend, daarna neemt …

Lees verder