U bevindt zich hier : Home

Stamceldonatie

29 september 2017

Stamceldonatie

 

Bij het brede publiek leven er nog veel vragen rondom stamceldonatie en -transplantatie. Geregeld worden er in de media noodoproepen gelanceerd door mensen die hopeloos op zoek zijn naar stamceldonoren om zichzelf of een familielid te redden. Deze acties leveren jammer genoeg niet het gewenste resultaat op en zijn ook vaak niet nuttig. 

Stamceltransplantie neemt echter elk jaar met succes toe! Tot op de dag van vandaag werden er al meer dan 1 miljoen stamcellen gedoneerd. 

Heb je vragen over stamceldonatie? Neem een kijkje op de website: www.31miljoenkansen.org.

Informatiefolders zijn verkrijgbaar in onze praktijk! De artsen staan je graag te woord bij vragen tijdens het belmoment of afspraak! 

 

Bron: Belgian Red Cross (Marrow Donor Program Belgium Registry)

Samen sterk tegen corona!

Indien je symptomen vertoont of een positieve zelftest hebt afgelegd, kan je zelf alvast jouw PCR-code aanvragen via de website www.mijncoronatest.be en een afspraak vastleggen in een triagecentrum naar keuze.  Op deze manier kunnen we de …

Lees verder

"Voorschriften aanvragen voor een periode van 3 maanden"

      Beste patiënt  Omwille van de grote drukte vragen we uitdrukkelijk om medicatie te bestellen voor een periode van 3 maanden.   Bij voorkeur digitaal (info@ygeia.be of via deze website - rubriek …

Lees verder