U bevindt zich hier : Home

Wij heten Lotte Henkens van harte welkom!

23 juni 2020

Wij heten Lotte Henkens van harte welkom!

Lotte Henkens zal het team van Tumi Therapeutics versterken als klinisch orthopedagoog.

Lotte Henkens is vertrouwd met de begeleiding van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Speciale aandacht gaat tevens naar de ondersteuning van ouders en opvoeders.  
Lotte is vertrouwd met de behandeling van o.a. stressgerelateerde aandoeningen, angst, depressie, aanpassingsproblemen, gedragsproblemen, onverwerkte rouw... Daarnaast is ze bekend met het aanpakken van problemen op vlak van assertiviteit, sociale vaardigheden en faalangst.
Lotte is in het bezit van haar beroepsvisum en is lid van de Vlaamse Vereniging voor Orthopedagogen (VVO).

Ze geeft consultaties fysiologische diagnostiek, biofeedback en individuele therapie, alsook trainingen en cursussen in groep.

Coronavirus

Beste patiënt   Zoals jullie weten stijgen de Corona cijfers opnieuw.  We willen er u nogmaals graag op wijzen dat indien u last heeft van de luchtwegen (hoesten, keelpijn, verkouden) met of zonder koorts, u telefonisch contact …

Lees verder

Wijzigingen openingsuren secretariaat

Voor het vastleggen van consultaties, huisbezoeken en het aanvragen van voorschriften, dien je contact op te nemen met het secretariaat elke voormiddag tussen 8u en 12u. Wens je de arts te spreken? Dit kan iedere middag tussen 12u en 12u30. Voor …

Lees verder