U bevindt zich hier : Home

Welkom aan Ellen Wendt

13 september 2019

Vanaf 1 oktober zal Ellen Wendt ons team versterken als tabakoloog.

Een tabakoloog is een zorgverlener die je op een deskundige manier begeleidt in het rookstopproces. De tabakoloog kent alle mogelijke hulpmiddelen om je bij te staan in het stoppen met roken. Samen met jou werkt zij aan een rookstopplan op maat waarin zij je vervolgens begeleidt. Aandachtspunten zoals stress, gewichtstoename, voordelen van rookstop en motivatie krijgen de nodige aandacht.

 

De begeleiding door een geregistreerde tabakoloog wordt voor een groot deel terugbetaald. Ook wordt sommige rookstopmedicatie gedeeltelijk terugbetaald. De tabakoloog of jouw huisarts kunnen je hierover informeren.

 

Een afspraak kan je hier inboeken

Wij heten Michelle Huysmans van harte welkom!

Michelle Huysmans zal het team van Tumi Therapeutics versterken als Klinisch en Gezondheidspsycholoog, Seksuoloog. Michelle heeft ervaring met stressgerelateerde klachten bij volwassenen. Als seksuoloog is ze vertrouwd met de …

Lees verder

Welkom aan onze nieuwe secretaresse!

  Wij zijn heel verheugd te melden dat Lien Corstjens team Ygeia zal komen vervoegen. Lien is medisch secretaresse en neemt de taken over van Noortje. Vanaf maandag 13 januari zal zij elke werkdag beschikbaar staan voor jou.

Lees verder